2017-02-22 23:30:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Fogalmazzon tisztán és világosan!

Napi horoszkóp február 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Vízöntő jegyében áll. Ma igazán ötletes és kreatív lesz, a javaslataival lenyűgözi a főnökét és a kollégáit. Vesse be a meggyőző erejét otthon is – ha van valami, amire rá akarja venni a párját, most próbálkozzon nála!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vízöntő jegyében álló Hold arra ösztökéli, hogy véget vessen a „begubózásnak”, és végre felvegye a kapcsolatot a barátaival, akiket az utóbbi időben elhanyagolt. Remekül fogja érezni magát! Valaki ma beléphet az életébe, aki megérinti a szívét!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma kínálkozik egy jó alkalom arra, hogy egy kis plusz pénzt keressen. Talán valaki mellékállást ajánl önnek, vagy el tud adni valamit, amiről azt hitte, hogy értéktelen. Néhány dolog új megvilágításba kerülhet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A közérzete volt már jobb is, talán fejfájás is gyötri, ettől függetlenül jól halad a feladataival. Egy hír egészen fellelkesíti! Talán egy barátja készül esküvőre, de az is lehet, hogy a tágabb rokonságban várható gyermekáldás.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma nagyon untatja a mindennapi rutin, valami újra, izgalmasra vágyik. Az anyagi ügyektől maradjon távol, jobb, ha ma nem intéz ezekkel kapcsolatban semmit. A bolygók új ismeretségeket jeleznek, ezek közül az egyik egy hosszú távú barátság kezdete is lehet!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Úgy érzi, hogy egy kis magányra van szüksége. Ám ha nem tudja mégsem tisztázni az érzéseit, akkor keresse fel egyik megbízható barátját, akivel mindent megbeszélhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A délelőtti órákban komoly sikereket érhet el. Mégsem felhőtlen a boldogsága - kritikus szemmel nézi a világot, ami nem minden esetben ésszerű. Szinte mindenben hibát talál. Érdemes lenne valamilyen szórakozás után nézni, ami kikapcsolja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma sugárzik, és igazán elemében van, a Vízöntő jegyébe lépő Hold kedvez önnek. Ön nagyon tetszik valakinek, de nem biztos, hogy egymásra találnak. Ezért tenniük is kell valamit. Használják ki a lehetőségeket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Fontos, hogy tisztán és világosan fogalmazza meg a mondandóját, mert most könnyen félreérthetik mások. Ha valamivel nem ért egyet, csapjon az asztalra, védje meg magát! Az estéje nagyon jól fog alakulni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sikeres nap elébe néz, de sajnos feszültebb a szokásosnál. Minden kis apróságon felbosszantja magát. Ha mindezt azzal tetézi, hogy feszültségeit a párján vezeti le, elronthatja az egész estéjét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szép napra számíthat, főleg a magánélete teszi elégedetté. Ha volt is nézeteltérése a párjával, az már a múlté, most sikerül pontot tenni a viták végére.

Halak: II. 19. - III. 20.
Maradjon következetes! Ma többször is vitába keveredhet egy munkahelyi kérdés miatt. Önnek van igaza, tartson ki szilárdan a véleménye mellett! Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: